Aktuelnosti

Krupljanin Ermin Redžić Bubi prošao u četvrti krug takmičenja “Zvezde Granda”

By  | 

Ermin Redžić Bubi je danas na svom zvaničnom profilu objavio status u kojem je prošao u naredni krug takmičenja “Zvezde Granda” .Njegova sreća nema kraja, a fanovima na Facebook-u se obratio riječima:“Dragi moji, s radošću vam javljam da sam prošao dalje u Zvezdama Granda. Svojoj publici, fanovima, prijateljima, porodici i svom gradu poklanjam ovaj ulazak u 4. krug najjačeg muzičkog takmičenja.

Mnogo sam sretan jer za protivnika sam imao sjajnog pjevača koji je već jednom bio među finalistima prošlih godina i prošao sam u baraž ali sa 6 DA i sa pregršt komplimenata kakvi se rijetko dobiju od žirija i bez jedne jedine kritike.

Žiri je toliko bio zadovoljan što ćete i vidjeti rekavši da smo toliko kvalitetni pjevači da oba moramo ići dalje. Nastup u baražu napravio jedoslovno ludilo u studiju i plasirao sam se dalje u takmičenje.

Sve to gledajte ove SUBOTE 09.04 u 21 sat. Koristim priliku da se zahvalim načelniku našeg grada gospodinu Arminu Halitoviću koji je podržao moj odlazak u Beograd. Hvala butiku New Look i hvala porodici Golić iz Brčkog koja je uz mene od početka.”

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *