Lifestyle

Priča o kojoj i dalje bruji region: Nova snimka sa Tinom Katanić

By  | 

Potresena Tina Katanić vratila se u Hrvatsku i u društvu odvjetnika dala je izjavu policiji zbog eksplicitnog videa. Seks skandal koji ovih dana potresa hrvatsku javnost dobio je nastavak u vidu nove snimke Tine Katanić koja se proširila Internetom. Naravno, vijest o snimci došla je i do advokatskog tima poznate manekenke, prenosi dnevnik.hr. –

“Da, znamo da snimka postoji i imamo je, ali nisam je još pogledala. Naći ćemo se večeras da vidimo o čemu se radi iako su mi neki rekli da nije ni upola grozna kao prva”, rekla nam je Đerek. Snimka se internetom počela širiti još tokom vikenda, a radi se o istim ljudima koji su se pojavili i u prvom videu. Inače, Tina poznaje svu trojicu, a Đerek nam je rekla i da postoji sumnja da joj je neko nešto podmetnuo u piće. Prvi korak bio je ukloniti sve sporne sadržaje iz portala u regiji.

Za razliku od domaćih news portala, neki su portali u regiji objavili i snimku i screenshotove. Međutim, nećemo morati ulaziti u pravne procedure budući da su sporni sadržaj uklonili nakon što smo ih zamolili da to učine, priča Đerek i dodaje: Sljedeći korak je utvrditi je li snimatelj proširio snimku i možemo li oduzeti sve eventualne snimke.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *