Aktuelnosti

“Tina Katanić nas je drogirala i iskoristila” – oglasio se momak iz porno snimke

By  | 

Nakon izbijanja skandala u Hrvatskoj, u kojem je u centru pažnje manekenka i voditeljka Tina Katanić i trojica mladića koji su je prema tvrdnjama fizički zloupotrijebili i snimili, internet u toj zemlji se okrenuo naglavačke, a društvene mreže su pune komentara, među kojima su se sada, osim osude i kritikovanja, pojavile i teze koje su okrenute u korist muškaraca, prenosi Avaz.

Naime, mladići koji su učestvovali u ovom skandalu kažu da imaju opravdane sumnje da ih je Tina, znajući da su mlađi i neiskusni, što se i da primijetiti na snimku, svjesno omamila nepoznatom drogom, pa ih iskoristila. Zato su odlučili da sve prijave policiji, piše Dnevno.hr.

– Kada se snimak pojavio u javnosti, nisam znao šta me čeka. Tek po uzorku na majici sam shvatio da sam na video klipu ja. Glavom i bradom. Bio sam zgrožen. Tek tada sam se sjetio narodnjačkog kluba, rijeke alkohola i napaljene, meni do tad nepoznate plavuše. Zavodljivo je plesala oko nas i vrtjela bokovima, a onda nas je ponudila pićem. Znao sam da je šampanjac pjenušav, pa mi nije bilo čudno što su u čaši bili bijeli mehurići. Sad kad razmislim, mogla je to biti ona droga koja se stavi u piće, mislim da se zove “rohypol”, tako sam bar čuo. Ona od koje se izgubiš, pa te poslije iskoriste – ispričao je jecajući nesrećni mladić.

On je ispričao i da se ne sjeća tačno ni mjesta na kom je snimak nastao.

– Kao kroz maglu se sjećam i stana u koji nas je odvukla. Rekla je da ima Play Station 4 i neke lude igrice. Mislim, ko ne bi išao? To je zapravo i posljednje čega se sjećam. Probudili smo se, ali nje više nije bilo. Detalje sam saznao gledajući video zajedno sa ostatkom Hrvatske. U jednom trenutku sam povratio. Osjećam se neopisivo prljavo, neprestano se tuširam. Najgore mi je bilo da gledam roditelje u oči. Zbog svega toga, prijatelj i ja smo odlučili da odemo u policiju – kazao je on.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *