Lifestyle

Ko je prevario Donnu Ares?

By  | 

Donna Ares je i pored teške bolesti s kojom se mjesecima bori uspjela organizirati koncert u sarajevskoj Zetri. Ova hrabra kantautorica se na tome ne zaustavlja. Uz borbu sa karcinomom iz koje će, kako najavljuje, izaći kao pobjednik, Donna ne posustaje i ide dalje.

Između kemoterapija Donna i dalje stvara. Piše pjesme, aktivna je u radio i TV emisijama, maksimalno je posvećena aktivnostima u nedavno osnovanoj fondaciji. Uz sve to, Ares vrijedno radi i na pripremanju svoje knjige.

Prije nekoliko dana na svom „Facebook” profilu objavila je kako uz aktivnosti u vrtu vrijedno radi i na stvaranju svog novog djela – knjige. A, o čemu će sve pisati u njoj, možemo samo pretpostaviti.

– Puno toga se desilo tokom organizacije koncerta u Zetri, nakon njega… Puno toga se desilo u proteklih sedam mjeseci otkako traje moja bitka s rakom. Čitat ćete o tome, ali i nekim drugim stvarima o kojima sada ne pišem ni na društvenim mrežama, niti o tome razgovaram s novinarima… Dosta sam neke ljude štitila, a nisu to zaslužili svojim postupcima! Vrijeme je da sve izađe na vidjelo – priča Ares ne želeći otkrivati ko je to izigrao njeno povjerenje, povjerenje ljudi koji je vole, ono što ona radi.

Nezvanično, Express Mag saznaje da su u određene spletke upetljani i neki poznati političari.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *